На 21.11.2022 г.  в централния офис на Мото-Пфое се проведе

...
На 21.11.2022 г.  в централния офис на Мото-Пфое се проведе
Коментари Харесай

Кампанията “С тениска на бала” осигури 13 стипендии

На 21.11.2022 г.  в централния офис на Мото-Пфое се организира заключителното събитие от самодейността „ С тениска на бала ” за сезон 2021/22. 13 деца, определени от Български черен кръст ще получат стипендии, с цел да продължат своето обучение във висше образователно заведение. В допълнение други 6 студенти получават спомагателна стипендия за отличен триумф.

" Мото-Пфое към този момент 31 години посвещава част от силата си в дела, ориентирани към развиване на  нашето общество, стимулирайки положителното и подпомагайки запазване на естественото и културно завещание на страната. Ние сме горди, че сме обществено виновна компания, която интензивно работи в интерес на обществото. ", съобщи Александър Костадинов, изпълнителен шеф на Мото-Пфое  БГ.

9-то подред издание на благотворителната акция се осъществяваща  по самодейност на Мото-Пфое и подкрепена от Български Червен кръст и формалния логистичен сътрудник DHL Express Bulgaria. Програмата през този сезон събра съвсем 40 000 лв. от възпитаници, зрелостници, родители, както и от по-големи частни и корпоративни донори.
 Мото-Пфое влага 1 милион лв. във фотоволтаици Мото-Пфое влага 1 милион лв. във фотоволтаици
Всеки сезон тениската, подарък за всеки донор, има нов дизайн. За 21/22 щампата на тениската е повлияна от желанието на всеки юноша да се отличи и да остави своя отпечатък. Всичко значимо за програмата е качено на уеб страницата https://steniskanabala.bg/
 Мото-Пфое с нова корпоративна еднаквост Мото-Пфое с нова корпоративна еднаквост
Кампанията има за цел да концентрира вниманието върху зрелостниците, които нямат финансова опция да продължат образованието си, както и да насърчи учениците и студентите да поддържат връстниците си. Абитуриентите имат избора да заменят скъпите облекла за бала с тениска. Програмата е ориентирана и към всички родители и компании, които желаят да дарят средства в поддръжка на тези, които желаят да учат. Всеки един решил да помогне може да се включи като подари сумата от 30 или повече лв. посредством онлайн заплащане или с банков превод към посочената набирателна сметка – IBAN: BG30 UNCR 7000 1522 1567 04, BIC:UNCRBGSF, при УниКредит Булбанк АД. Както и да показа постовете на акцията #steniskanabala във Фейсбук, Instagram, Twitter, TikTok.
 Мото-Пфое засади 12 дръвчета за Деня на Земята Мото-Пфое засади 12 дръвчета за Деня на Земята
За девет сезона досега самодейността сплоти 12 002 донори, с чиято помощ се набраха  общо 582 600 лв.. Така зрелостниците, които приключиха във випуските от 2014 до 2022 в това число, осигуриха стипендии за висше обучение на 259 свои връстници, лишени от родителска грижа, както и в допълнение финансиране на над 85 отлични студенти от всички бенефициенти до момента.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР